Russell Hobbs
Förenkla professionell matlagning, Med Russell Hobbs Sous Vide och Slow Cooker i ett lÃ¥ter vi dig uppleva det bästa av matlagning! Nu har du friheten att laga mat pÃ¥ tre olika sätt, allt med en och samma produkt. Varför inte bjuda familj och vänner pÃ¥ ett lÃ¥ngkok som lyfter fram smaker frÃ¥n alla ingredienser och som gör köttet mört och gott. Lyxa till det en vardag genom att laga till en saftig kyckling och fÃ¥ perfekt innertemperatur med hjälp av precisionstermometern eller använda sous viden och uppnÃ¥ rätt innertemperatur pÃ¥ din oxfilé eller lax. Russell Hobbs Sous Vide & Slow Cooker hjälper dig med att förbereda maten rätt inför tillagning och när du väl startat den sköts allt av sig själv vilket gör att du fÃ¥r tid över till annat. 3 sätt att laga mat, Sous Vide â Nu kan du fÃ¥ perfekt innertemperatur pÃ¥ din oxfilé, lax, grönsaker etc. Allting blir saftigare, smakerna kommer behÃ¥llas och förstärkas med hjälp av sous viden. SÃ¥ hur fungerar det, 1. Sätt i Sous Vide-ställningen i keramik behÃ¥llaren. 2. Tillsätt sedan varmt vatten och fyll behÃ¥llaren till hälften. 3. Tryck pÃ¥ Sous Vide och justera till önskad temperatur. 4. Lägg mat i zip-lÃ¥sta pÃ¥sar eller vakuumförpackat i vakuumpÃ¥sar. Det du ska tillaga mÃ¥ste vara väl förseglat sÃ¥ det ej kommer in vatten när det läggs i vattenbadet. Sänk lÃ¥ngsamt ner det du önskar tillaga i sous vide-ställningen. 5. Placera locket och sätt in Precisionstermometer pÃ¥ anvisad plats i locket. 6. Tryck pÃ¥ START för att börja laga mat. Klassiskt lÃ¥ngkok - Redo att användas som en klassisk lÃ¥ngkoksgryta, Ãnskar du göra en högrevsgryta eller 8 timmars pulled pork? Lägg bara i dina ingredienser, ställ in önskad inställning och du är genast redo att göra annat, slow cookern gör jobbet Ã¥t dig!, Stek - Oavsett om du lagar kyckling eller en köttbit sÃ¥ ser precisionstermometern till att det tillagas till perfektion och är saftigt och mört, Använd beskrivningen i informationshäftet och börja med att ställa in den värmen du behöver. Stick ner precisionstermometern i din köttbit och sök sedan efter den typ att kött du ska tillaga, den digitala displayen visar dÃ¥ köttets nuvarande temperatur. När köttet har nÃ¥tt den förinställda temperaturen kommer Sous Vide Slow Cooker att bibehÃ¥lla denna temperatur och hÃ¥lla tillagningen pÃ¥ en optimal nivÃ¥ medan den digitala displayen visar hur länge köttet har tillagats. Funktioner, - Sous Vide och Slow cooker i ett, - Integrerat handtag som ger konsekvent vattenreglering.
Ei hintahistoriaa saatavilla
Förenkla professionell matlagning, Med Russell Hobbs Sous Vide och Slow Cooker i ett lÃ¥ter vi dig uppleva det bästa av matlagning! Nu har du friheten att laga mat pÃ¥ tre olika sätt, allt med en och samma produkt. Varför inte bjuda familj och vänner pÃ¥ ett lÃ¥ngkok som lyfter fram smaker frÃ¥n alla ingredienser och som gör köttet mört och gott. Lyxa till det en vardag genom att laga till en saftig kyckling och fÃ¥ perfekt innertemperatur med hjälp av precisionstermometern eller använda sous viden och uppnÃ¥ rätt innertemperatur pÃ¥ din oxfilé eller lax. Russell Hobbs Sous Vide & Slow Cooker hjälper dig med att förbereda maten rätt inför tillagning och när du väl startat den sköts allt av sig själv vilket gör att du fÃ¥r tid över till annat. 3 sätt att laga mat, Sous Vide â Nu kan du fÃ¥ perfekt innertemperatur pÃ¥ din oxfilé, lax, grönsaker etc. Allting blir saftigare, smakerna kommer behÃ¥llas och förstärkas med hjälp av sous viden. SÃ¥ hur fungerar det, 1. Sätt i Sous Vide-ställningen i keramik behÃ¥llaren. 2. Tillsätt sedan varmt vatten och fyll behÃ¥llaren till hälften. 3. Tryck pÃ¥ Sous Vide och justera till önskad temperatur. 4. Lägg mat i zip-lÃ¥sta pÃ¥sar eller vakuumförpackat i vakuumpÃ¥sar. Det du ska tillaga mÃ¥ste vara väl förseglat sÃ¥ det ej kommer in vatten när det läggs i vattenbadet. Sänk lÃ¥ngsamt ner det du önskar tillaga i sous vide-ställningen. 5. Placera locket och sätt in Precisionstermometer pÃ¥ anvisad plats i locket. 6. Tryck pÃ¥ START för att börja laga mat. Klassiskt lÃ¥ngkok - Redo att användas som en klassisk lÃ¥ngkoksgryta, Ãnskar du göra en högrevsgryta eller 8 timmars pulled pork? Lägg bara i dina ingredienser, ställ in önskad inställning och du är genast redo att göra annat, slow cookern gör jobbet Ã¥t dig!, Stek - Oavsett om du lagar kyckling eller en köttbit sÃ¥ ser precisionstermometern till att det tillagas till perfektion och är saftigt och mört, Använd beskrivningen i informationshäftet och börja med att ställa in den värmen du behöver. Stick ner precisionstermometern i din köttbit och sök sedan efter den typ att kött du ska tillaga, den digitala displayen visar dÃ¥ köttets nuvarande temperatur. När köttet har nÃ¥tt den förinställda temperaturen kommer Sous Vide Slow Cooker att bibehÃ¥lla denna temperatur och hÃ¥lla tillagningen pÃ¥ en optimal nivÃ¥ medan den digitala displayen visar hur länge köttet har tillagats. Funktioner, - Sous Vide och Slow cooker i ett, - Integrerat handtag som ger konsekvent vattenreglering.